• Cases


  Hieronder vindt u een aantal cases van onze openingsacts op verschillende evenementen.
   

  Met een indrukwekkende opkomst van 1200 man, werd het event met een feestelijke sfeer geopend door een opzwepende brassband en afgesloten met de Wordwizzard.
       

  Het evenement, dat de crème de la crème van de sportwereld samenbracht, werd afgetrapt met de WordWizzard, gevolgd door een welkomstwoord van presentator Gert van 't Hof (Studio Sport).   

  De Vakantiebeurs beleefde een opmerkelijke start op de Vakdag met de indrukwekkende opening van deze beurs door de Beambox.
  Zakelijk Venlo beleefde op 12 december een buitengewoon inspirerende avond in de Maaspoort tijdens de Lodewijk van der Grinten Prijs 2023.


  De opening van het Dell Technologies Forum afgelopen dinsdag in de Fabrique in Utrecht was weer spectaculair door de inzet van de Lasersilhouettes. 

     Op donderdagavond vierde Koninklijke Oosterberg haar 130-jarig bestaan met een groots feest voor de medewerkers.


  Dit jaar bestaat de Gooskens Hout Groep 160 jaar en dat werd gevierd. Personeelsleden vanuit vier locaties in Nederland kwamen hiervoor naar Hoogeloon.
  DS Smith bestaat 60 jaar en het thema was dan ook Unboxing 60 Years!
  Afgelopen zaterdag werd het feest 'Lets Bake a Party' van bakkerij BACU spectaculair geopend door de Lasersilhouettes.
  Afgelopen vrijdag was de opening van het feest van Star-shl middels de Lasersilhouettes een groot succes.

     BAADER heeft op 1 september 2023 de Wordwizzard als openingsact ingezet tijdens hun Baader Blue Night in Lübeck, Duitsland. Deze jaarlijkse internationale bijeenkomst trekt leidinggevenden van over de hele wereld aan, met ongeveer 1000 gasten aanwezig.


  Op 20 maart 2018 organiseerde de ADG Dienstengroep alweer voor de 9e keer het congres 'wat komt er op ons af'.

     Op 20 maart 2018 waren de EL-Dancers te vinden op de Technology and Solutions Summit 2018 in het Worldforum in Den Haag.

     Op 19 februari 2018 werd door Stichting sportief Zwolle in samenwerking met ondernemersteam regio Zwolle en Landstede, sportmeeting Zwolle georganiseerd.

   

     Zaterdag 8 juli werd de 18e editie van het Wereld Muziek Concours geopend met een wervelende openingsshow in het Parkstad Limburg Stadion.  Op 31 mei 2017 werd ter ere van 25 jaar Wadinko een congres georganiseerd in Schouwburg Odeon in Zwolle.

     Op 15 en 18 mei 2017 vierde Center Parcs haar 50-ste verjaardag met alle medewerkers op Center Parks de Vossemeren.  Op 23 maart 2017 was het zo ver. Exact maakte via het jaarlijkse Partner Award-event bekend wie de Partner van het jaar 2016 is geworden.

     In het karakteristieke Louwman Museum Denhaag opende de EL-Dancers op gepaste wijze het evenement.

   

     Aan de start van de 18e Sassendonkse Heerenzitting werden alle sponsoren nog extra in het zonnetje gezet door de openingsact Beambox.

  Hoe krijg je de aandacht van 450 luidruchtige mannen?  Op het twee-jaarlijkse personeelsfeest van Spie vormden de EL-Dancers het hart van een divers samengesteld openingsblok. We brachten voor dit feest EL-Dancers met een ingesproken voice-over op maat in de intro en waren de lichtpakken voorzien van een verlicht Spielogo.


  Omdat het feest gehouden werd in het karakteristieke Evoluongebouw te Eindhoven, daagde dit ons uit om de opening van de LED-dansshow daarop aan te passen.


     Op maandag 9 januari hield Koninklijke Horeca Nederland haar nieuwjaarsreceptie. Hier waren zo'n 700 gasten aanwezig. De avond bestond uit een 4-gangen diner waar tussendoor doormiddel van de Beambox show werd bekend gemaakt wie de Meest Markante Horecaondernemer 2016-2017 was geworden.


  Het voltallige personeel van de Nederlandse tak van WestCon werd na een periode hard werken beloond en bedankt met een persoonlijke Beambox show op het eindejaars evenement.

     Op 7 en 8 december zorgden we op beide dagen voor een adembenemende start van de beurs. 450 medewerkers en leveranciers werden verspreid over 2 dagen, werden getrakteerd op een adembenemende show combinatie van de Sonoslux Experience, Powervideo en de Beambox…


  Zaterdag 17 december werd met de Lasersilhouettes de feestavond voor het personeel van Wienerberger geopend.

   

     Op zaterdag 10 december vierde FNV Kiem haar 150 jarig bestaan in het Hart van Holland in Nijkerk.

   

     Het TLN jaarcongres 2016 stond dit jaar in het teken van innovatie en digitalisering. Met de Beambox laserharp zorgden we voor een te gekke opening die meteen de toon zette voor het verdere congres.


  De Lasersihouette act voorafgegaan door een laseranimatie op maat en aan het einde een wisseltruc met Wouter Bos.

   

     Wij hebben voor Zwaluwe Bouw de productie en regie van het openingsmoment van het nieuwe pand voor onze rekening genomen. 

     De Lasersilhouettes is multifunctioneel ingezet bij de start van de ondernemersprijzen 2016 in Cuijk.

   

     Ter introductie van een innovatieblok tijdens een dinnershow opende de EL-Dancers spectaculair. 

     Ten behoeve van een aantrekkende factor op de beursstand op de IAA in Hanover produceerde wij voor Knapen trailers een spectaculaire Powervideo van hun nieuwste Trailer the Next.  

     We hebben met de EL dansers een dansfilmje gemaakt ter promotie van de OXBOARD hoverboard.  

   

     Met een op maat gemaakte powervideo starte op zaterdag 19 December het jubileumfeest voor Eriks. 

     Op 24 oktober werd de Lasersilhouettes door Arjan van Dijk ingezet om het personeelsfeest van Dachser te openen.

     Afgelopen vrijdag verzorgde de EL-Dancers een spetterend optreden bij het 15-jarig jubileumfeest van Epcor. 

     Op 9 september 2015 verzorgden wij via Erik Meijers een Beambox met daaraansluitend een workshop voor Abbvie.

   

     Op 5 september 2015 verzorgden de EL-Dancers weer een spectaculair optreden op de vliegbasis Twente.

     MBS het Steigereiland bestaat in 2015 tien jaar. Reden genoeg voor een feestje.

     Op 12 juni 2015 werd er door EDF Luminus in Luik een awardshow georganiseerd t.b.v. haar verkopers.

   

     Op 13 juni 2015 vierde Double PASS haar 10-jarig bestaan.

     Donderdag 11 juni 2015 werd in Den Haag Binckhorst de Bouwmaat XL heropent.

     Op 1 juni 2015 werd de Beambox ingezet als afsluiter van het programma 'Radio NIMD'. 

     Op 21 mei 2015 sluit de Lasersilhouettes de Isah Klantendag op innovatieve en spectaculaire wijze af.

     In opdracht van Roem Events is de Beambox ingezet als opening van het 65-jarige jubileumfeest van Van Tilburg Mode op 13 mei 2015 in Uden.


  Op 23 april 2015 werd met de spectaculaire dance act Peleton het nieuwe logo van de Consumentenbond in Den Haag aan de medewerkers onthuld.


  In opdracht van Brilman en Partners hebben wij op zaterdag 18 april 2015 het jubileumfeest van Tebodin futuristisch geopend.    Op 11 april 2015 hield Seniorweb haar jaarlijkse Ambassadeursdag in de Jaarbeurs in Utrecht.

   

   

     Dundas Produkties staat op 1 en 2 april samen met partners Resal Laser, Marc van Laere Productions en Van den Berk BV op Event15 in de jaarbeurs.