OPENINGSACT

OVER ONS

Wij zijn Jean Dundas (creative director) en Heleen Jacobs (office & productie). Samen vormen wij het hart van Dundas Produkties.
We zijn creatieve makers met een passie voor live communicatie.
We produceren en verzorgen onvergetelijke momenten op zakelijke evenementen. 
Al 25 jaar onderscheiden we ons met het maken van communicatief doordacht entertainment. 
 Onze passie is en blijft het construeren van live belevingen die mensen voor altijd bijblijven.

 

 CONTACT OPNEMEN 


Openingsacts vinden we heel bijzonder

De opening is het belangrijkste moment van je evenement. Met een goede openingsact trek je binnen 10 seconden de aandacht van je volledige publiek en creëer je vervolgens al binnen enkele minuten engagement met je thema(s). Het geeft je de mogelijkheid om meteen vanaf de start saamhorigheid te scheppen en je gasten meteen te activeren. Efficiënt voor het behalen van het maximale rendement uit je event.

 

 

Communicatie met impact

De versmelting van een WOW-moment met jouw boodschap zorgt voor communicatie met impact. Wij geloven dat iedere vorm van entertainment op een bedrijfsevent communicatief doordacht moet zijn. Er is namelijk altijd iets te communiceren.
 

 

 

(Samen) beleven is geloven

Wij laten mensen samen ervaren. Want van datgene wat je zelf aan den lijve hebt ervaren kan niemand je meer anders overtuigen. Je was er zelf bij en hebt het zelf gevoeld.  Met onze creaties breng je ook de energie, emotie en het gevoel achter de boodschap over. Wat is er mooier om op basis hiervan verbinding te creëren aan de start van je evenement.

 

 

 

Maatwerk is standaard. 

Bij ons is elke productie uniek omdat de boodschap van de klant altijd het uitgangspunt is voor creatie. Dit geldt ook voor de vaste concepten. We zijn zelf de makers van ons aanbod dus het productieproces is makkelijk te  volgen. Dit leidt in de praktijk vaak tot nieuwe en unieke inspiratie bij de klant. Vaak zijn dat die kleine details die grote impact hebben.