• Cases


  Hieronder vindt u een aantal cases van onze openingsacts op verschillende evenementen.  Wordwizzard opent Baader Blue Night in Lübeck, Duitsland


  Categorie: Bedrijfsfeest
  BAADER heeft op 1 september 2023 de Wordwizzard als openingsact ingezet tijdens hun Baader Blue Night in Lübeck, Duitsland. Deze jaarlijkse internationale bijeenkomst trekt leidinggevenden van over de hele wereld aan, met ongeveer 1000 gasten aanwezig.

   

  De Wordwizzard is een bekende act die eerder ook al te zien was tijdens het Wordwizzard evenement in Doesburg in 2022. Het optreden zorgt voor een energieke start van de avond en trekt de aandacht van het publiek.

   

  Lübeck staat bekend om zijn charmante oude stad en tijdens de Baader Blue Night was dan ook een gezellige sfeer voelbaar. De gasten genoten van de combinatie van professionele netwerkmogelijkheden en ontspanning in deze pittoreske omgeving.

   

  Met het succes van de Wordwizzard als openingsact blijft BAADER vernieuwend en boeiend voor haar gasten op de Baader Blue Night. Het belooft weer een inspirerende avond te worden waarin ideeën worden uitgewisseld en relaties worden versterkt.