• Cases


  Hieronder vindt u een aantal cases van onze openingsacts op verschillende evenementen.  EL-Dancers openingsact met voice-over op maat aan de start van het zinderende Spie personeelsfeest


  Categorie: Bedrijfsfeest
  Op het twee-jaarlijkse personeelsfeest van Spie vormden de EL-Dancers het hart van een divers samengesteld openingsblok. We brachten voor dit feest EL-Dancers met een ingesproken voice-over op maat in de intro en waren de lichtpakken voorzien van een verlicht Spielogo.

  De show begon met een countdown die overging in een mooie akoestische vertaling van het nummer We Are One van Avicii. Dit werd opgevolgd door een dynamisch gemonteerde Powerclip die naadloos overgenomen werd door de diepe voice-over van het EL-Dansers intro. Deze voice-over benadrukte het familie gevoel en de belangrijkste eigenschappen van de Spie werknemer die het bedrijf zo succesvol laat zijn. Meteen hierna konden de gasten genieten van een denderende led dansshow door de EL-Dancers die voor deze gelegenheid voorzien waren van een verlicht Spielogo op de borst. Met de energie die de EL-Dancers teweeg brachten werd naadloos het finale nummer ingezet. Op de melodie van a Brand New Day werd er een lied op maat ten gehore gebracht waar de zangeres tesamen met het publiek de toon voor de rest van de avond verankerden.

   

  Act : EL-Dancers met voice-over intro op maat

  Maatwerk toepassing: Gesproken intro op maat en verlicht bedrijfslogo op de borst

  Locatie: De Broodfabriek te Rijswijk

  Opdrachtgever: Live Impact