• Cases


  Hieronder vindt u een aantal cases van onze openingsacts op verschillende evenementen.  Jaarlijkse personeelsevent Maxima Medisch Centrum verrassend geopend door de EL-Dancers.


  Categorie: Bedrijfsfeest

  Omdat het feest gehouden werd in het karakteristieke Evoluongebouw te Eindhoven, daagde dit ons uit om de opening van de LED-dansshow daarop aan te passen.


   

  1200 medewerkers betraden een prachtig uitgelicht Evoluon waar men meteen naar de 1e en 2e ring ging voor een drankje. Het was goed te merken dat de gasten geen idee hadden hoe het feest dit jaar zou starten. Dit omdat er nergens een centraal podium te bekennen was. Deze hadden we weggewerkt op de derde verdieping.

  Zonder aankondiging dimden we de achtergrondmuziek en daarna alle aanwezige lichten.

  De gasten hoorden de diepe stem waarmee de EL-dancers act opent en zagen de intensiteit van deze stem terug op een door lichteffecten mee pulserende balustrade op de 3e verdieping. Terwijl alle focus naar boven gericht was kwam in de aanzwellende intromuziek de eerste led-danser met de karakteristieke glazen lift naar boven en betrad vandaar uit het onzichtbare podium achter de opgelichte balustrade waardoor hij erboven leek te zweven. Vanuit dit intro beleeft het hele publiek de spectaculaire led dance act van de EL-Dancers.

   

  Act: EL-Dancers met een mini SonosLux

  Locatie : Evoluon te Eindhoven

  Opdrachtgever: Van Hoofen Van Hoof Produkties BV