• Cases


  Hieronder vindt u een aantal cases van onze openingsacts op verschillende evenementen.  Beambox laseract doet de bekendmaking van de top 3 Meest Markante Horecaondernemer 2016-2017


  Categorie: Nieuwjaarsreceptie
  Op maandag 9 januari hield Koninklijke Horeca Nederland haar nieuwjaarsreceptie. Hier waren zo'n 700 gasten aanwezig. De avond bestond uit een 4-gangen diner waar tussendoor doormiddel van de Beambox show werd bekend gemaakt wie de Meest Markante Horecaondernemer 2016-2017 was geworden.

  Koninklijke Horeca Nederland (KHN) organiseert elke twee jaar de verkiezing van de Meest Markante Horecaondernemer. Deze prijs kennen wij toe aan innovatieve horecaondernemers die andere ondernemers inspireren.

   

  Met de Beambox show werden op aanstekelijke en muzikale wijze de top 3 uit 14 genomineerden bekend gemaakt. Het werd een showmoment vol heerlijke interactie momenten met het publiek waarna na afloop van de landelijke voorzitter op het podium verscheen om bekend te maken wie er gewonnen had.

   

  De titel van  Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2016/2017 ging dit keer naar Michiel van der Eerde van Restaurant C en Baut in Amsterdam.

   

  Opdrachtgever: Dechesne en Boertje

  Locatie: Novotel Amsterdam City