• Cases


  Hieronder vindt u een aantal cases van onze openingsacts op verschillende evenementen.  Beambox zet sponsoren in het zonnetje tijdens de opening van een Heerenzitting


  Categorie: Relatiedag

  Aan de start van de 18e Sassendonkse Heerenzitting werden alle sponsoren nog extra in het zonnetje gezet door de openingsact Beambox.

  Hoe krijg je de aandacht van 450 luidruchtige mannen?

  Klokslag 11:00 uur op de vroege zondagochtend dimt het licht in de theaterzaal van de Nieuwe buitensociëteit te Zwolle.De doeken gaan open en er verschijnt een in het wit geklede gedaante vanuit een mystiek blauwe nevel. Het rumoer waarmee het 450-koppige gezelschap de zaal mee betreden had, maakt nu plaats voor stilte. Ze zijn duidelijk in afwachting wat er komen gaat. Als plots met een grote beweging een imposante laserharp uit de grond wordt getoverd waar ook nog de woorden heren.. welkom mee getriggerd word, is de verbazing hoorbaar vanuit de zaal. De Beambox start en speelt live met de kernwoorden van de dag een aanstekelijk arrangement. De interactie is echt compleet als de aanwezige sponsoren hun bedrijfsnamen voorbij horen komen waar natuurlijk luidkeels op gereageerd wordt door de heren. De Beambox openingsact sluit af met een voltallig meeklappend publiek terwijl de woorden Gentleman..have…fun..today.. ten gehore gebracht worden.

   

  Openingsact: Beambox

  Maatwerk: Verwerking van themagerichte content in arrangement

  Opdrachtgever: PBN Music & Events